2024, een ingewikkeld jaar? Niet met SCP Benelux!

Heb je het gevoel dat 2024 tot nu toe een uitdagend jaar is geweest, beste bouwer? Goed nieuws: het seizoen is nog lang niet voorbij! Ondanks de naderende herfst hoef je je zwembad nog niet af te sluiten voor de winter. Er zijn nog veel mooie dagen om te bouwen, te repareren en je zwembad te onderhouden.

Om je te helpen het zwembadseizoen met een gerust hart te verlengen, biedt SCP Benelux van 01/09/2024 tot 20/12/2024 enkele exclusieve promo’s aan in hun herfstbrochure. Of je nu op zoek bent naar overwinteringsapparatuur, waterbehandeling, filtratie, verwarming, afdekkingen of rolluiken, deze aanbiedingen mag je niet missen. Vergeet ook niet om het onlangs uitgebreide assortiment spa’s en spa-accessoires te bekijken.

De speciale brochure “Spas, Collectie 2024” is een waardevol hulpmiddel voor je verkoop. Bovendien heeft SCP Benelux dit jaar ook nieuwe sauna-modellen aan hun assortiment toegevoegd, perfect om je klanten voor te bereiden op de winter.

Vraag je exemplaar van de editie 2024 van de “Herfstbrochure” aan en ontdek de mogelijkheden om het seizoen te verlengen.

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, neem gerust contact op via e-mail op [email protected]. Bovendien staat je vertegenwoordiger altijd klaar om je te helpen met verdere informatie.

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]