WIN een BOSCH GRASMAAIER: stem voor de publieksprijs van De Vlaamse Tuinaannemer

Van weelderig en vrij tot afgelijnd en strak, de vakjury van de wedstrijd ‘Vlaamse Tuinaannemer 2024/25’ heeft zich ook dit jaar over de mooiste tuinprojecten in Vlaanderen uitgesproken. Toch ligt het lot van onze grote winnaar in jouw handen, want jij bepaalt welk project de publieksprijs wint!

Een win-winsituatie

Door te stemmen krijgt je favoriete project niet alleen de extra erkenning die het verdient. Zelf heb je er ook iets aan want je maakt kans op een accugrasmaaier AdvancedRotak 36V-44-750 van Bosch.

De AdvancedRotak 36V-44-750 accugrasmaaier heeft een borstelloze motor en biedt uitstekende maaiprestaties. Dankzij de ergonomische handgreep kan je comfortabel manoeuvreren. Bovendien zorgt de Syneon Technology voor een optimale kracht en maximale looptijd. Met deze grasmaaier ziet jouw gazon er beter uit dan ooit tevoren.

Hoe stemmen?

Wil jij kansmaken op deze prachtige prijs? Kies je favoriete tuin, vul je gegevens in en breng jouw stem uit. Let op, je kan maar één keer stemmen en meedoen kan t.e.m. 9 september.  

De winnaar van de Bosch-grasmaaier wordt getrokken uit de personen die gestemd hebben op de publieksprijswinnaar. Deze persoon wordt op 10/09 door onze organisatie op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de feestelijke uitreiking van de wedstrijd ‘Vlaamse Tuinaannemer 2024/25’. Dit evenement gaat door op zondag 22 september om 18.00 uur tijdens de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo, Gent.

Veel succes!
Het wedstrijdcomité