CF group Benelux verwent klanten met wekelijkse promoties in Beerse

De recent geopende vestiging van CF group Benelux in het hart van Beerse wordt de place to be voor professionals uit de zwembad- en wellnesssector. De vestiging heeft in 2023 de deuren geopend en is uitgegroeid tot een opleidingscentrum en strategische hub voor alle spelers in de sector.

Elke week, en voor onbepaalde duur, onthult de vestiging in Beerse een exclusieve promotie op een ‘mystery product’. Om het mysterie van deze verleidelijke aanbiedingen te ontrafelen, worden professionals uitgenodigd om de actie ter plaatse te komen ontdekken. Het doel van dit unieke initiatief is om een interactieve ervaring te creëren en zo de band tussen het agentschap en zijn klanten te versterken.

CF group Benelux
Lilsedijk, 2340 Beerse.
Hoogseizoen: maandag tot vrijdag van 8.15 tot 17.30 uur.
Laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur.

De vestiging heeft moderne faciliteiten, waaronder een showroom, kantoren, een seminarruimte en opslagruimte. Bovendien biedt de vestiging een groot aantal parkeerplaatsen voor klanten en een speciale laad- en loszone. Dit nieuwe adres weerspiegelt het engagement van CF group Benelux om zich te positioneren als een vastberaden partner die actief bijdraagt aan de groei van de sector en aan de voortdurende innovatie.

Contacteer ons via [email protected] of 02 648 17 82.

Meer info:
[email protected]
+32 02 648 17 82