Heerlijk wegdrijven met BINDER

Als uitbater van een zwembad, hotel of camping wil je jouw gasten de ultieme vakantiebeleving bieden. Een kunstmatige rivier/lazy river is daarvoor perfect, omdat het een unieke ervaring biedt voor zwembadliefhebbers van alle leeftijden. Met het HydroStar PRO turbinezwemsysteem creëer je een natuurlijke stroming, vergelijkbaar met die van een echte rivier.

Lees verder

Ontdek Le BANC van AstralPool®

AstralPool® introduceert Le BANC als stijlvolle oplossing om de zwembadafdekking netjes bovengronds op te bergen. Dit meubelstuk is meer dan alleen praktisch, Le BANC geeft je een extra plek om te ontspannen, te zonnebaden of om gezellig samen te komen bij het zwembad. Kortom, een esthetische en innovatieve oplossing voor bovengrondse automatische afdekkingen, zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Lees verder

Zwembadarchitectuur op hoog niveau: The Sail House

Op de top van een beboste heuvelhelling op het Caraïbische eiland Bequia is The Sail House gelegen. Deze residentie staat te pronken in het gezelschap van een gebogen overloopzwembad en enkele guesthouses in hetzelfde nautische thema. Het ontwerp is geïnspireerd door de zeiltradities van de eilandengroep St. Vincent en de Grenadines. Dit prachtige en ongewone concept werd in 2021 bekroond met een Architizer A+ Award in de categorie van grote residentiële woningen.

Lees verder

Pionier in zwembadafdekkingen sinds 1995

Sinds 1995 staat T&A synoniem voor kwaliteit en innovatie in op maat gemaakte, automatische zwembadafdekkingen. Dankzij hun onophoudelijke focus op productontwikkeling en innovatie heeft T&A zich gevestigd als een toonaangevende fabrikant in Europa. De zwembadafdekkingen van T&A zijn niet alleen duurzaam en van topkwaliteit, maar voldoen ook volledig aan de wensen van de klant, ondersteund door ongeëvenaarde service.

Lees verder

Distri Pond project in de kijker: zwemvijver door Tuinen Massagé

Tuinen Massagé uit Machelen heeft een indrukwekkende zwemvijver met overloop gerealiseerd. De filtering van het water gebeurt via twee aparte circuits. Het water van het zwemgedeelte stroomt over in een lager gelegen waterbak, waar een skimmer het water aanzuigt en naar een zwembadpomp leidt. Vervolgens wordt het water door een Oxyboard gepompt en weer teruggeleid naar het zwemgedeelte.

Lees verder

Maak kennis met SpinTouch®, nu beschikbaar bij bluedrops

Tijdens het zwemseizoen kan de alkaliniteit, het fosfaatniveau en de hardheid van het water vaak variëren, wat kan leiden tot problemen zoals troebel water, algengroei en irritatie van de huid en ogen. Het is cruciaal om regelmatig de waterkwaliteit te meten en bij te stellen om deze problemen te voorkomen. Onjuiste waarden kunnen ook foutieve metingen van pH en Redox op automatische waterbehandelingssystemen veroorzaken en leiden tot overmatig gebruik van chemicaliën. SpinTouch® biedt hiervoor dé ideale oplossing.

Lees verder

Flat Led, de platte ledverlichting van Hayward®

De magie van een zwembad komt pas echt tot leven met de juiste verlichting. De platte ledlampen van Hayward® zijn eenvoudig te installeren dankzij de drie meegeleverde bevestigingskits. Deze slimme oplossing kan je moeiteloos toepassen op alle soorten zwembaden zoals liner-, betonnen- en paneelzwembaden. Er is geen inbouwruimte of speciale inbouwkast nodig, de lampen kunnen direct op de wand worden gemonteerd, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovaties.

Lees verder

WIN een BOSCH GRASMAAIER: stem voor de publieksprijs van De Vlaamse Tuinaannemer

Van weelderig en vrij tot afgelijnd en strak, de vakjury van de wedstrijd ‘Vlaamse Tuinaannemer 2024/25’ heeft zich ook dit jaar over de mooiste tuinprojecten in Vlaanderen uitgesproken. Toch ligt het lot van onze grote winnaar in jouw handen, want jij bepaalt welk project de publieksprijs wint!

Lees verder