Maandelijks archief: februari 2019

Wie wordt de Belgische Zwembad- Wellness & Zwemvijverbouwer van 2019/2020?

Ook dit jaar organiseren Zwembaden Plus en de BSPA de wedstrijd “Beste Zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer”. Het is zoals steeds de bedoeling om de Belgische zwembad-, zwemvijver- en wellnesswereld verder te professionaliseren en zwembad-, zwemvijver- en wellness-bouwers de kans te … Lees verder

Geplaatst in wellness, zwembad, zwemvijver | Een reactie plaatsen

Nog meer zwemplezier met HydroStar

Er is nieuws van de uitvinder van de turbine-zweminstallatie HydroStar: Voor het komende zwembadseizoen brengt BINDER niet alleen een app op de markt waarmee individuele trainingsprogramma’s kunnen worden ingesteld. De onderneming biedt ook een fraai verlichtingssysteem dat voor een heel … Lees verder

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

Nieuwtjes T&A

Rolluiksturing XL Vanaf heden heeft T&A één universele sturing voor motoren t.e.m. 1000Nm. De stuurprint heeft nog steeds dezelfde functies en het installatiegemak van de bestaande en is bovendien 100% compatibel. We hebben echter een aantal optimalisaties doorgevoerd.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

Pomaz klantendag – vrijdag 15 maart 10.00 – 19.00 uur, mogen wij u begroeten?

Wij kijken er naar uit om u 15 maart op onze klantendag te mogen begroeten. Enerzijds omdat we u altijd graag spreken, maar vooral ook omdat we u kunnen beloven dat het interessant wordt om aanwezig te zijn. Wij organiseren … Lees verder

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

Afkoelen: ijskamers, sneeuw- en ijs machines, ijsbaden.

Een sauna- of hammambezoek heeft een heerlijk ontspannend maar ook gezond effect op je lichaam. Dat effect komt pas tot zijn volle recht als je je lichaam naderhand op de juiste manier laat afkoelen.

Geplaatst in wellness | Een reactie plaatsen

Nieuwe Aura brochure 2019 is uit!

Een handig verzamelwerk van al het moois wat Aura Zwembadoverkappingen GmbH biedt. Overzichtelijk, uiterst sfeer vol en boordevol informatie over onze diverse modellen, van laag tot hoog, van SAN kunststof tot echt glas.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

Een gloednieuwe webshop voor Pollet Pool Group

Pollet Pool Group lanceert een gloednieuwe webshop. De groep die bestaat uit 8 Europese distirbutiepunten & 2 fabrikanten, versterkt zo haar klantenservice door professionele zwembadbouwers een uitgebreid bestelplatform aan te bieden.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

Nog een exclusief product van LMP Pool Parts!

Dankzij het prestigieuze professionele merk van geconcentreerde chemische producten (Piscimar) ontworpen voor de waterbehandeling van privé- en openbare zwembaden, biedt LMP een gamma producten dat beantwoordt aan de vereisten van chemisch evenwicht van het water door een aangepaste behandeling.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

TigerShark®, legendarische robuustheid!

Een stopcontact volstaat, eenvoudiger kan het niet! De op laagspanning functionerende elektrische robots worden bijzonder gewaardeerd voor hun doeltreffende reinigingsprestaties en hun minimale onderhoud.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

Open dag – Huisbeurs 2019 bij SCP Benelux

Een traditie … die wij voortzetten! Voortbordurend op het succes van de voorgaande edities nodigde SCP Benelux haar klanten uit voor een Open dag – Huisbeurs in de kantoren te Zaventem met een formule die gezelligheid combineert met technische ontdekkingen.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

Grootste wereldwijde organisatie van fabrikanten en distributeurs van zwembadoverkappingen en terrasoverkappingen

IPC Team, EEIG, is een “European Economic Interest Grouping” van bedrijven uit de Zwembad en Terrasoverkappingen sector, deze verenigt fabrikanten en concessiehouders uit de sector.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen