Maandelijks archief: mei 2015

POMAZ: BLUEFOX ZWEMBAD ALARMSYSTEEM

BlueFox is een uniek en succesvol Zwitsers veiligheidssysteem voor zwembaden dat helpt om verdrinkings- en bijna verdrinkingsgevallen te voorkomen. Het unieke aan dit alarmsysteem is het feit dat er sprake is van optimale beveiliging, zowel op het moment wanneer er … Lees verder

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

BSPA

Omdat samenwerken tot synergieën kan leiden en synergieën tot meer omzet, ruimen we hier voortaan iedere keer plaats voor de BSPA, de Belgian Spa & Pool Association.

Geplaatst in zwembad, zwemvijver | Een reactie plaatsen

LMP: SO BLUE DOMOTICA

LMP heeft met het domoticasysteem So Blue ook haar eigen automatiseringssysteem voor het aansturen van zwembaden van op afstand. Met het systeem zou de zwembadeigenaar naast gebruiksgemak ook een energiebesparing van 30% genieten.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

JURIDISCH

Kan ik als aannemer strafrechtelijk aansprakelijk zijn bijvoorbeeld indien ik mij niet gehouden heb aan de voorschriften van de stedenbouwkundige vergunning? Onze stedenbouwwetgeving is duidelijk en stelt dat niemand mag bouwen, vaste inrichtingen mag plaatsen, een bestaande vaste inrichting of … Lees verder

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

KERN SHOWROOM

In Breda, net over de grens, heeft Sunspa Sauna een nieuwe showroom van maar liefst 800m² geopend. Een prachtige ruimte met niet alleen spas, maar ook een ruim assortiment infraroodcabines en sauna‘s.

Geplaatst in wellness | Een reactie plaatsen

ALPHA WELLNESS SENSATIONS SPROOKJE

De sprookjesachtige tuin in het landelijke Lembeke is het perfecte decor voor de buitensauna de luxe. Dankzij de grote glaspartij heeft de gebruiker een magnifiek uitzicht op de tuin en de prachtige vijver.

Geplaatst in wellness | Een reactie plaatsen

WALFILII OP WERELDTENTOONSTELLING

Dit jaar wordt de Wereldtentoonstelling voor de 34ste maal georganiseerd. Deze universele Expo loopt van 1 mei tot 31 oktober en vindt plaats in dé modestad van Italië, Milaan.

Geplaatst in in de kijker | Een reactie plaatsen

COVREX® SOLAR ROLLUIKEN + 25%

Covrex® Pool Protection sloot het eerste kwartaal van het jaar opnieuw af met een significante omzetstijging in het segment van de solar rolluiken, en dat voor de derde keer op rij.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen

NIVEKO catalogus

De Tsjechische zwembadbouwer NIVEKO stelde voor de zakelijke partners een nieuwe versie van hun Imago catalogus op, met daarin een selectie van NIVEKO projecten die uitgevoerd werden binnen het uitgebreide netwerk van Europese partners.

Geplaatst in zwembad | Een reactie plaatsen