Dringende oproep Zwembadwedstrijd

We zijn intussen juni en de inschrijvingen komen druppelsgewijs binnen. Wij begrijpen dat jullie druk bezig zijn en dat het seizoen volop bezig is, maar toch willen we er nog eens op drukken dat de inschrijvingen onverbiddelijk afsluiten op 1 augustus.

Wacht dus niet te lang om over de keuze van je project na te denken. Want je moet toch wel enkele dingen doen, indien je een zwembad inschrijft: toestemming vragen van de eigenaars, de foto’s selecteren of nog laten/gaan maken én de teksten voor de inschrijvingsfiche voorbereiden. Onderschat dat laatste niet, want het is met de foto’s en die teksten dat je de jury moeten overhalen om jouw project te weerhouden voor een bezoek. Die bezoeken zullen plaats vinden tijdens de maand september. De juiste data worden nog meegedeeld aan de genomineerden.

Dus: kies een project, zorg voor foto’s en schrijf het juiste verkooppraatje. En denk eraan: de foto’s van de VOLLEDIGE technische ruimte zijn erg belangrijk.

Inschrijven kan via https://vd4579.dev.psg.be/wedstrijd/inschrijvingsformulier-2014

Piscine Global – Lyon – 18-21 november

Naar tweejaarlijkse gewoonte opent Piscine – vanaf dit jaar Piscine Global – opnieuw haar deuren in Lyon en wel van 18 tot en met 21 november. Ook dit jaar pakt de beurs uit met een driedeling: Aqualie, Living Pool en Piscine.

  • Aqualie richt zich voornamelijk op openbare zwembaden, zwemparadijzen en wellness centers.
  • Living Pool biedt voornamelijk elementen om de zwembadomgeving in te richten.
  • Piscine is het onderdeel van de beurs dat de nieuwigheden op gebied van zwembadbouw toont.

Alle informatie vind je op www.piscine-expo.com.

COVREX® Pool Protection blaast tien kaarsjes uit

De wereldwijd gerenommeerde rolluiken COVREX® bestaan tien jaar. Op die tijd groeide een idee van Amaury de Troostembergh van LPW Zwembaden uit tot een bedrijf dat wereldwijd reeds duizenden top rolluiken verkocht van zowel het COVREX® Classic als het COVREX® Solar type. Het bedrijf wordt ondertussen geleid door zoon Guillaume die verder inzet op kwaliteit en innovatie, de twee motoren die COVREX altijd gedreven hebben.

Lees verder

Alpha Wellness Sensations haalt TÜV certificaat

De spiksplinternieuwe “Summerbreeze” infraroodcabine ziet er niet alleen erg gesofisticeerd uit, ze is het ook echt! En dan hebben we het niet alleen over de uitstekende kwaliteit van de houten panelenconstructie, quartzstralers of de Infratouch-sturing maar zeker ook over de “Aroma Fog”. Deze ultrasonische vernevelaar verspreidt automatisch een heerlijk aroma voor optimaal genot! Ze wordt aangeboden door Alpha Welllness Sensations, het bedrijf uit Hasselt dat zich de enige in Europa producerende fabrikant van infraroodcabines met TÜV-certificaat mag noemen.
Lees verder

Pomaz: AFM filtermedium is het beste

Pomaz zwembadengroothandel is reeds jaren exclusief distributeur in de Benelux voor het unieke AFM® filtermedium en bijbehorend Daisy waterbehandelingsconcept (https://www.youtube.com/watch?v=JJX7zJE_Abk).

Gedurende de maand januari 2014 heeft Dryden Aqua, fabrikant van het AFM® filtermedium, opdracht gegeven om 7 verschillende filtermedia te testen op verschillende criteria ten aanzien van de filter performance.
Lees verder

Abrisud oplossingen voor afdekking zwembad

Ook wanneer het zwembad niet in gebruik is, kan het een elegante en discrete présence zijn in de tuin. ‘Outdoordesigner’ Abrisud wil hier met zijn innovatieve oplossingen absoluut de toon zetten. Met platte afdaken, afdekzeilen en rolluiken in een onopvallende uitvoering met bijzondere aandacht voor het design, om zo goed mogelijk bij de omgeving te passen.
Lees verder